About Hattel Horse

Training, trading, education, tack…

Hattel Horse is a company run by Sanna Backlund. Situated in Janakkala, some 15 minutes south from Hämeenlinna and just less than an hour’s drive from Helsinki, we are located right in the heart of the horse heartland of Finland. Our business idea is to provide our success-driven customers our holistic expertise in the field of show jumping. This can mean helping out with finding the right equine partner, training, educating your future star or any other field of the sport.


Sanna is a well known personality

Sanna Backlund (born Salonen) is a very well known rider nationally, and has been on our national top ever since her pony years. She uses her experience to her students’ benefit both at home as well as at the showgrounds. 

Sanna is renowned for her dedication to her students. If something is not correct, she will let you know it in her characteristic, colorful way.


"Upo"

Markus Backlund has been in the sport for more than 4 decades

Pitkään uraan on mahtunut kaikenlaista tehtävää ratsuttamisesta television kommentaattorin hommiin asti.

Markus Backlund on toiminut ratsastuksen ja hevoskasvatuksen eri tehtävissä ja hankkinut hyvin laajan kokemuspohjan, josta on hyötyä sekä toiminnallemme että asiakkaillemme.

Vuodesta 1996 työpaikka on ollut IT-alalla, mutta sitä ennen on traktorin ajokin tullut tutuksi.

 


Terhi

Terhin käsissä on tallin toiminta

Yli 20 vuotta on Terhi Huhtala ollut erottamaton osa Sannan elämää ja hevostelua. Hänen vastuullaan on tallin päivittäinen toiminta samoin kuin Sannan kilpahevoset. Terhi on tallin ”todellinen pomo” ja pysyvä osa perhettä.

Nykyisin Terhi myös myy Antarès-satulamerkkiä sekä edustamiamme ranskalaisia varustemerkkejä samoin kuin muita alan johtavia tuotemerkkejä Hattel SHOP:n kautta.


3d7f122f-f017-4cc3-86eb-28ba5642f808

Susanna Granroth (kuva: Heidi Lammi)

 

Susanna Granroth toimii ratsuttajana

Ratsuttajana hän kilpailee myyntihevosilla sekä omistajien ratsutuksessa olevilla hevosilla kaikilla kotimaisilla sarjatasoilla. Hänen taustansa on perheen omistamassa ratsastuskoulussa Korpilahdella. Suski on kisannut Hattelin väreissä kaudesta 2012.


Happysmurfs

Eeku Pitkänen (oik.)

 

Eeku Pitkänen on Suskin logistiikan takana

Hevosenhoitajana toimiva Erika Pitkänen tuli Hattel Horselle jo Emilia Kerimaan (ratsuttajana ennen Suski Granrothia) avuksi ja palasi takaisin käytyään välissä haistelemassa ulkomaan tuulia hevosenhoitajana Saksassa.

Eeku pitää huolen siitä, että Suski pysyy aikatauluissa, hevoset tulevat oikeilla varusteilla oikea-aikaisesti oikeaan paikkaan.


Tallin porukkaa (2)”Kuudes kenttäpelaaja”

Tallin toiminnan kannalta aivan ratkaisevassa roolissa ovat tässä listattujen lisäksi ne henkilöt, jotka osallistuvat tallin päivittäiseen kunnossapitoon, hevosten hoitoon, ruokintaan ja liikuntaan. Osa heistä on mukana vapaaehtoisesti, osa työsopimuksella, osa lyhyemmän aikaa ja osa on ollut jo vuosia. Yhteistä heille on se, että hekin tekevät työnsä ammattitaidolla ja olemme heistä erittäin ylpeitä.

Yhteistyössä:

Comments are closed