Esittely

Valmennusta, hevoskauppaa, ratsuttamista

 

Hattel Horse on Sanna Backlundin vetämä yritys, joka toimii Janakkalassa, 15 min Hämeenlinnasta etelään ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Yrityksen liikeideana on toimittaa tulostavoitteellisille asiakkailleen kokonaisvaltaisesti kaikkea esteratsastukseen liittyvää asiantuntija-apua, oli tämä sitten oikean hevosen löytämiseen, valmennukseen, nuorten hevosten kouluttamiseen tai johonkin muuhun osa-alueeseen liittyvää.


 

Sanna on räväkkä ratsastuspersoonallisuus

Sanna Backlund (os. Salonen) on monelle tuttu hahmo esteradoilta, onhan hän kuulunut kansalliseen kärkikaartiimme jo ponivuosista asti. Tätä kokemusta hän nyt hyödyntää oppilaittensa valmennuksessa niin kotikentillä kuin kilpailupaikoillakin.

Sanna on tunnettu omistautumisestaan oppilaittensa asialle. Jos jokin ei hänestä ole mennyt oikein kertoo hän sen yhtä värikkäästi kuin isä-Timo aikanaan rallimaailmassa.


"Upo"

Markus Backlundilla liki neljäkymmentä vuotta lajin parissa

Pitkään uraan on mahtunut kaikenlaista tehtävää ratsuttamisesta television kommentaattorin hommiin asti.

Markus Backlund on toiminut ratsastuksen ja hevoskasvatuksen eri tehtävissä ja hankkinut hyvin laajan kokemuspohjan, josta on hyötyä sekä toiminnallemme että asiakkaillemme.

Vuodesta 1996 työpaikka on ollut IT-alalla, mutta sitä ennen on traktorin ajokin tullut tutuksi.

Vakituisia oppilaita ”Ossilla” ei ole siviilityön viedessä suurimman osan ajasta, mutta kursseja tai vaikkapa luentoja hän pitää tilauksesta aina Rovaniemeä myöten.


Terhi

 Terhin käsissä on tallin toiminta

Lähes 20 vuotta on Terhi Huhtala ollut erottamaton osa Sannan elämää ja hevostelua. Hänen vastuullaan on tallin päivittäinen toiminta samoin kuin Sannan kilpahevoset. Terhi on tallin ”todellinen pomo” ja pysyvä osa perhettä.

Nykyisin Terhi myös myy MEYER-satulamerkkiä sekä edustamiamme ranskalaisia varustemerkkejä.


Susanna Granroth toimii ratsuttajana

Ratsuttajana hän kilpailee myyntihevosilla sekä omistajien ratsutuksessa olevilla hevosilla kaikilla kotimaisilla sarjatasoilla. Hänen taustansa on perheen omistamassa ratsastuskoulussa Korpilahdella. Suski on kisannut Hattelin väreissä kolme täyttä kautta.


Hevosenhoitajana toimiva Erika Pitkänen tuli Hattel Horselle jo Emilia Kerimaan (ratsuttajana ennen Suski Granrothia) avuksi ja palasi takaisin käytyään välissä haistelemassa ulkomaan tuulia hevosenhoitajana Saksassa.

Tallin toiminnan kannalta aivan ratkaisevassa roolissa ovat tässä listattujen lisäksi ne henkilöt, jotka osallistuvat tallin päivittäiseen kunnossapitoon, hevosten hoitoon, ruokintaan ja liikuntaan. Osa heistä on mukana vapaaehtoisesti, osa työsopimuksella, osa lyhyemmän aikaa ja osa on ollut jo vuosia. Yhteistä heille on se, että hekin tekevät työnsä ammattitaidolla ja olemme heistä erittäin ylpeitä.


Yhteistyössä

Zandona_harmo

eQoranta_harmoMagicCloud_large

Comments are closed