CSI 2*-W Ruilassa leppoisaa – sekä hyviä tuloksia

Samaan aikaan Helsingin GP-finaaliviikonlopun kanssa kilpailtiin Viron Ruilassa kahden tähden kansainvälisissä kilpailuissa perjantaista sunnuntaihin. Avauspäivänä perjantaina pääluokassa 140 cm:n esteillä sijoittui Sanna Backlund Escadalla (Tangelo van der Zuithoeve x Darco) neljänneksi.

Sijoituksille ylsivät niinikään Antti Linna – Spendrup L sekä Teresita Bremer – Caral.

Lauantaina suomalaissijoituksista 145 cm:n esteillä vastasivat Henrikki Pajulahti – Clara de Bergerac sekä Sanna Backlund – Escada (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco), jotka molemmat saivat perusradalla yhden pudotuksen. Uusintaan jatkoi 7 ratsukkoa, joista voittoon ylsi Urmas Raag ja Con Quick.

Aamu alkoi suomalaisittain hienosti Anna von Wendt:n kakkostilalla kouluratsastuksen maailmancupin osakilpailussa hevosellaan Sir Fashion.

Nuorten hevosten luokan 125/130 cm tasolla voitti lauantaina Sanna Backlundin Iprimero, Mila Saukko ja Consilium olivat kolmansia.

Iprimerolle voitto lauantaina nuorten hevosten luokassa, joka seitsemänvuotiaille oli 130 cm:n kilpailu kahdessa vaiheessa.

Avoimessa 130 cm:n aikaluokassa sijoitukset nappasivat Sanna Backlund – Isabella HX (Diamant de Semilly) sekä Teresita Bremer – Hoopie Donja (Bernini x Tygo) tuplanollillaan.

Sunnuntai huipentui 140-160 cm:n World Cup-luokkaan, jossa suomalaissijoituksista vastasivat Ville Kulkas – Concept 8 (Cassini II x Chess) sekä Tessi Bremer – Caral (Casir Ask x Ralmé Z), kummallakin yksi pudotus perusradalla. Sanna Backlund jäi sijoitusten ulkopuolelle Escadalla, mutta oli tyytyväinen siihen, miten Escada (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco) kulki. Tulos 8 virhepistettä oikeutti 16. sijaan.

Iprimero kulki taas hienosti nuorten hevosten finaalissa ja sijoittui kolmanneksi. Johanna Talvion Its Me G sijoittui kymmenenneksi luokassa.

Sunnuntain 135 cm:n luokassa parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi Henrikki Pajulahti – Clara de Bergerac (Cyrano de Bergerac x Gibraltar) ollen viides. Muut sijoittuneet olivat Johanna Talvio – New Yorker T (9.) sekä Sanna Backlund – Isabella HX (12.).

Kun hommat toimii, jää aikaa hassuttelullekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *