CSI ** Ciekocinko – toinen viikko

Kahden viikon kilpailumatka Puolaan päättyi tänään. Sanna Backlund ja Zorro H (Numero Uno x Burggraaf) hyppäsivät 145 cm:n GP:ssä sijalle 12 tuloksella 0-4 vp. Ko. luokka oli samalla Longines Ranking-luokka.

Ypäjän GP-voittajalta jäi tänään välistä LähiTapiola GP-sarjan toinen osakilpailu Puolan kisojen johdosta. Ratsukko nähdään luultavasti ensi sunnuntaina Salossa, kun sarjan kolmas osakilpailu ratsastetaan siellä.

Ciekocinkon toinen viikko toi 12 lähdöstä yhteensä 5 sijoitusta. Tässä hevosten toisen viikon tulosraportit:

 • Zorro H aloitti rauhallisella pohjustusluokalla torstaina, hyppäsi hyvän radan perjantaina alle ja jatkoi välipäivän jälkeen sunnuntaina GP:ssä sijoitukselle. Hevosen tekemiseen on tullut hyvää varmuutta ja se alkaa näyttää aiempaa enemmän venymiskykyä suuremmilla radoilla.
 • 140 cm 0 vp. (23. / 85)
 • 145 cm LR 4 vp. (26. / 83)
 • 145 cm GP LR 0-4 vp. (12. / 72)
 • Jouni Monto Oy:n ja Hattel Horsen omistaman Escadan (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco) otteet suuremmilla radoilla ovat niinikään tulleet varmemmiksi. Tamma on rennompi ja se näkyy heti niin ratsastettavuudessa, hypyissä kuin tuloksissakin. Tästä osoituksena kaksi sijoitusta kilpailukykyisillä ajoilla kympin sakkiin.
 • 145 cm 4 vp. (62. / 112)
 • 140 cm 0 vp. (8. / 105)
 • 140 cm 0 vp. (6. / 85)
 • Isabella (Diamant de Semilly x Libero H) sai tällä viikolla nousta astetta vaativampiin tehtäviin ja vastasi haasteeseen hyvin. Hyppykyky kehittyy koko ajan, hevonen vaikuttaa varmistuvan hetki hetkeltä.
 • 130 cm 0 vp. (22. / 87)
 • 135 cm 4 vp. (67. / 96)
 • 135 cm 0 vp. (17. /56)
 • Ryhmän nuorin, vasta seitsemänvuotias Iprimero (El Primero x Hors La Loi II)oli avausviikon ilonaihe, toisella viikolla menestys oli vaatimattomampi vaikka yksi sijoitus ruunalle kirjattiinkin. Hevonen on vasta nousemassa tälle tasolle, ja pientä väsähtämistä oli havaittavissa toisen viikon päätteeksi. Tuloksena sunnuntailta koko kilpailumatkan suurin virhepistemäärä – 25 vp. Kokonaisuutena tulokkaan kisaturneeta voidaan kuitenkin pitää suurena menestyksenä.
 • 130 cm 4 vp. (26. / 57)
 • 130 cm 0-0 vp. (11. / 54)
 • 130/135 cm 25 vp. (43. / 49)

Kaikki Ciekocinkon tulokset löydät tästä linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *