Grand Prix-sarja käynnistyi – Zorrolle voitto avauskisasta

LähiTapiola Grand Prix-sarja saatiin vihdoin käyntiin viikonvaihteessa Ypäjällä. Sarja käydään tänä vuonna lyhennettynä, osakilpailuja on vain 3 kpl. Kokonaissarjan sijoitukseen lasketaan pisteet kahdesta osakilpailusta sekä yksipäiväisenä käytävästä finaalista.

Avauskisassa Ypäjällä ratsastettiin 140+145 cm:n kahden kierroksen kilpailu, jossa Johanna Mikkolan ensimmäisen kierroksen radalta ilman virhepisteitä toiselle kierrokselle jatkoi 6 ratsukkoa, näiden joukossa Sanna Backlund molemmilla hevosillaan Zorro H:lla (Numero Uno x Indoctro) sekä Jouni Monto Oy:n omistamalla Escadalla (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco). Zorro lähti ensimmäisenä toiselle kierrokselle eikä näyttänyt menevän kovin nopeasti, mutta nolla piti ja aika riitti voittoon. Toiseksi kiilasivat itsensä Suomesta kilpailukauden alkuun vauhtia hakemassa olleet Jasmin Ranta-aho ja Dixon, ennen Sannan toista hevosta Escadaa kolmannella sijalla.

Muut sijat menivät Emma Tallberg – Dobbelt Quidamille (Diamant de Revel x Quidam de Revel), Susanna Granroth – Leopoldo (Ludwig von Bayern x Lordanos), Madis Morna – Herbertille (Ultimo x Tangelo van de Zuuthoeve), Petra Heikkinen x Hurbylle (Namelus R x Indoctro), Erika Mäkilä – Chicadeelle (Corlensky G x Irco Marco) sekä Neea Karvinen – Eurocool’s Elstarille (Diamant de Semilly x Libero H).

Sarja jatkuu 3.-5.7. Savonlinnassa ja 10.-12.7. Salossa. Finaali ratsastetaan Helsingissä elokuussa.

Aiheesta muualla:

SRL:n artikkeli

Tulokset Online Equipessa

Hevosurheilulehti

(Artikkelikuvassa Susanna Granroth ja Leopoldo. Ratsukko tuli avauskisassa viidenneksi saatuaan ensimmäisellä kierroksella yhden pudotuksen. Kuvat: Heidi Lammi Photography)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *