Baccara lopetettu

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että Susanna Granroth:n ratsastama Netta Nurmen ja Hattel Horsen omistama menestystamma Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z) on tänään jouduttu lopettamaan. Tamma oli ulkoilemassa tutussa pihatarhassaan kun sen havaittiin murtaneen oikean etujalkansa vuohisnivelen alueelta. Eläinlääkäri kutsuttiin viipymättä paikalle, mutta hän totesi vamman jolle ei ollut mitään tehtävissä ja eutanasiapäätös tehtiin saman tien.

Baccaran poismeno 15-vuotiaana oli raskas isku koko Hattel Horselle. Tamman menestystarina oli hieno ja se jättää valtavan aukon jälkeensä.

Viimeiseksi jääneellä kaudellaan Baccara voitti mm. Ypäjän Grand Prix-osakilpailun sekä senioreiden hallimestaruuden. Sen oli tarkoitus käynnistää uusi kausi tulevana viikonloppuna Järvenpään Ainossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *