Hattelit dominoivat ranking-kärkeä 2019

Vuoden 2019 ranking-pisteet ovat nyt valmistuneet ja löytyvät SRL:n uutishuoneesta. Senioreissa eniten pisteitä keräsivät Hattel Horsen vahvat seniorit Susanna Granroth (1803,3 pistettä) sekä Sanna Backlund (1502,6 pistettä). Hienoa kansainvälistä menestystä erityisesti loppukaudesta kerännyt Noora Forstén nousi lopulta kolmanneksi (876 pistettä) ennen John Antellia sijalla 4 (865,4 pistettä). Viides senioreissa oli Anna-Juulia Kontio (827 pistettä).

Ratsukkokohtaisen valiomerkin voittivat senioreissa Sanna Backlund ja Escada, Hattel Horse Oy:n ja Jouni Monto Oy:n yhdessä omistama tamma (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco).

Senioreiden valiomerkillä 2019 palkittiin ratsukko Sanna Backlund – Escada (Hattel Riders).

Nuorten ratsastajien valiomerkki meni vuorostaan Hattel Ridersin Wilma Heikkiselle hevosella Elvis PS (Zidane x Wolfgang). Wilma vei myös nimiinsä nuorten ratsastajien rankingin 2019 pistemäärällä 684,5. Rankingkakkonen oli Neea Karvinen (551,3 pistettä) ja kolmonen Rosa Mäkelä (357,5 pistettä).

Junioreiden rankingvoittaja oli Tessi Bremer (641 pistettä), kakkonen Jasmin Engblom (373 pistettä) ja kolmonen Faris Al-Dhahi (242,5 pistettä). Valiomerkin junioreissa voitti jo toista vuotta peräkkäin Tessi Bremer, tällä kertaa hevosellaan Zsa-Zsa (Eurocommerce Napes x Ramiro Z).

Vuoden 2019 valiomerkillä junioreissa palkittiin Tessi Bremer ja Zsa-Zsa. Vuonna 2018 Bremer voitti valiomerkin hevosellaan Caral. Molemmat on hankittu Hattel Horsen/Stal Hendrixin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *