Baccara hallimestariksi ja Cidurmie nuorissa

Senioreiden hallimestaruudet ratkottiin tänään Ypäjällä, jännittävän uusinnan jälkeen voittoon ylsi Susanna Granroth ja Netta Nurmen omistama tamma Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z) ennen huippuvirettään mm. eilisellä 140 cm:n luokkavoitollaan jatkanutta Wilma Heikkistä Elvis PS:llä (Zidane x Wolfgang). Sandra Lähde Fanitalla oli kolmas.

Sunnuntain 130-luokassa sijoittui 7 hevosta, joista 5 on hankittu Stal Hendrixiltä. Voittoon ylsi Susanna Granroth:n ratsastama Majlen Fazerin Elitha, ennen Sanna Backlundia ja Marina Ehrnroothia.

Nuorten ratsastajien hallimestariksi ratsasti Tallinnan U25-finaalissa kolmanneksi yltänyt Hattel Ridersin Ida-Lotta Nousiainen ja Cidurmie (Carolus II x Brownboy). Muut mitalisijat menivät Jasmin Engblomille Carmandalla (Cardento x Königin’s Sohn) sekä Patricia Westmanille Carmezatalla (Robin Z x Artist).

Ida-Lotta Nousiainen nousi nuorten ratsastajien hallimestariksi. Kuva Tallinn International Horse Showsta 2019.

Päivän erikoinen:

Sunnuntain 130-luokassa sijoittui 7 ratsukkoa, joista peräti 5 on alun perin Stal Hendrixin kautta hankittuja. Voittaja oli Elitha, jonka Majlen Fazer aikanaan hankki Stal Hendrixiltä. Neljänneksi tuli Susanna Granrothin ratsastama Imperium (Zavall VDL x Zortin), joka hankittiin Hattel Horselle Limburgin varsahuutokaupasta. Hevosen omistaa nyt Faris Al-Dhahi.
Samasta huutokaupasta on hankittu myös Heather Nova (Canabis x Laroche), joka nykyisen omistajansa Janina Kvarnströmin kanssa oli luokassa sijalla 6. Kakkosena luokassa oli Sanna Backlund – Isabella HX (Diamant de Semilly x Libero H), jonka Emilia ja Valtteri Bottas hiljattain hankkivat Dutch Sport Horse Salesista ja luokan kolmonen, EVLI Ellington (Clinton x Ahorn), on niinikään hankittu Stal Hendrixiltä. Hevosta ratsastaa Marina Ehrnrooth.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *