TIHS 2019: Zorro H neljäs World Cupissa

Tallinna Horse Show päättyi kuten aina 140-160 cm:n uusinnalliseen Alexela Grand Prixiin, joka samalla on paikallisen liigan World Cup-osakilpailu. Viisi ratsukkoa eteni uusintaan, heidän joukossaan Sanna Backlund ja Zorro H (Numero Uno x Burggraaf).

Uusinnasta tuli tiukka sekuntitaistelu, jossa nopein oli lopulta Latvian Laura Penele – Dundas V.D.M. (Cardento x Nimmerdor), vain reilun sekunnin Sannaa nopeampana.

Sijat kaksi ja kolme miehittivät virolaisratsukot, toisena (0,17 sekuntia Zorroa nopeampana) oli Paul Argus – Renessin ja kolmantena (0,15 sekuntia nopeammalla ajalla) oli Kullo Kender – Artas.

Hattel Horse Oy:n ja Rolf Backlundin omistama Zorro H oli uusinnan ensimmäinen lähtijä. Viimeisenä uusintaan lähtenyt Gunnar Klettenberg – B Captain Norman keskeytti saatuaan pudotuksen ja menetettyään siten mahdollisuudet parempaan sijaan.

Eilispäivän voittajahevonen Escada sai erittäin rytmittömän alun tämän päiväiselle radalleen ja ratsukko keskeyttikin suorituksensa jo muutaman esteen jälkeen.

Muista suomalaissijoituksista vastasivat pääluokan kuutonen, John Antell – Iscara del Maset (yksi aikavirhe perusradalla) sekä Burmeisterin perheen omistama, hyvässä nousukehityksessä oleva Kg Corazon (Cassini II x Peter Pan), joka Susanna Granrothin kanssa otti yhden pudotuksen perusradalla ja sijoittui sijalle 11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *