TIHS 2019: Baccara viides sunnuntaissa

Tallinnan World Cup jatkuu vielä viimeisen luokan osalta, joka alkaa klo 17.00 mutta tältä päivältä on jo kerrottavaa: 135 cm:n pikkufinaalissa otti viidennen sijan Hattel Horse Oy:n ja Netta Nurmen omistama Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z) ratsastajanaan Susanna Granroth.

Luokan voitti Liettuan Matas Petraitis – Soli Deo Glorija ennen Kullo Kenderiä ja Tiit Kivisildiä. Paras suomalainen oli neljänneksi sijoittunut Anne Penttinen – Rebeca.

Aamulla ratsastetussa U25-finaalissa estekorkeus oli niinikään 135 cm. Voitto meni Latvian Sabine Silinalle – Kalgari, kakkossija Venäjälle Egor Shchibrikille – Adonis, mutta kolmanneksi tuli Hattel Ridersin Ida-Lotta Nousiainen – Cidurmie (Carolus II x Brown Boy).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *