TIHS 2019: Escada voittoon lauantai-illassa!

Kilpailut jatkuvat vielä tänään Tallinnassa myöhään iltaan Masters-luokalla, mutta äsken päättyneessä 145 cm:n luokassa voittoon ratsasti Sanna Backlund ja Escada (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco), tiukan sekuntitaistelun jälkeen 0,1 s nopeammalla uusinnan ajalla ennen Ruotsin Marcus Westergreniä ja Calmereä (Callahan VDL x Quincy).

Hattel Horse Oy:n ja Jouni Monto Oy:n omistama tamma Escada oli tänään huippuvedossa, ja pystyi uusinnassa kaikkiin ratsastajan pyytämiin käännöksiin. Vielä Aino Masters CSI** -kisoissa oli sisäkisojen ahtaus haaste ja johti muutamiin pudotuksiin GP:ssä, mutta nyt oli vire lupaava ajatellen huomista World Cup-luokkaa.

Toisesta suomalaissijoituksesta luokassa vastasi Teresita Bremer ja Caral (Casir Ask x Ralmé Z), sijoitus tänään puhtaalla uusintaradalla kuudes.

Backlundin toinen hevonen Zorro H (Numero Uno x Burggraaf) oli toiseksi nopein yhden pudotuksen suorittaja perusradalla ja jäi ensimmäisenä ulos palkintosijoilta ollen 13.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *