Anatevka jää pois urheilusta

Anatevka Ainon GP:n voittotunnelmissa. Selässä ratsun viimeiseksi kisaratsastajaksi jäänyt Susanna Granroth ja vieressä ratsukon pitkäaikainen tuki, hevosenhoitaja Erika Pitkänen.

Anatevka varsalaitumille

Kuten Hevosurheilulehti uutisen jo scooppasi, ovat Anatevkan (Ustinov x Pierrot) omistajat joutuneet sittenkin tekemään vetäytymispäätöksen urheilusta.

Vielä muutama viikko sitten näytti hyvältä. Hevosen kanssa mm. GP-sarjan vuosina 2016 ja 2017 voittanut Susanna Granroth pääsi jo kilpailumatkalla Hollannissa kokeilemaan tamman kanssa ensimmäisiä harjoituspätkiä ja toipuminen etujalan irtopalaleikkauksesta talven aikana oli hyvällä mallilla. Anatevka tuntui ratsastajan mielestä todella hyvältä ja katseet olivat tulevassa kesässä.

Tamman oli tarkoitus tulla Suomeen heti, kun kuntoutustallilla pyörinyt virus on saatu taltutettua. Vaan toisin kävi. Jälkitarkastuksessa havaittiin uusi, liian laaja ligamenttivaurio, tällä kertaa takajalassa.

Anatevka siirtyy nyt vaiheittain Skåneen, jossa se saa viettää eläkepäivänsä yhdessä kilpasisarensa Wilhelminan kanssa. Toivottavasti saamme vielä nähdä tämän(kin) tamman jälkeläisiä radoilla.

Hattel Horse kiittää mestarihevosta ja sen taustajoukkoja yhteisistä ajoista, menestyksestä ja muistoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *