GP1: Backlund Ainon voittoon

GP-kausi käyntiin

LähiTapiola Grand Prix-kausi avattiin tänään ensimmäisellä osakilpailulla Järvenpään Ratsastuskeskus Ainossa TuuR:n järjestämissä kilpailuissa.

Ensimmäisen osakilpailun estekorkeus Teppo Hakalan radalla oli 140 cm + 145 cm. Toiselle kierrokselle jatkoi ilman virhepisteitä 6 ratsukkoa, näistä Sanna Backlund ja Emma Tallberg sekä Henna Kaaro peräti kahdella hevosella.

Toiselta kierrokselta karsiutui pois peräti seitsemän neljän virhepisteen ratsukkoa, mistä voisi päätellä radan olleen ”liian helpon” tälle tasolle, mutta näin ei kuitenkaan ollut. Kauden avauskilpailuksi Hakalan rata tarjosi juuri sopivasti haasteita ja virheitä tulikin tasaisesti radan koko matkalta.

Toisen kierroksen nopeimmaksi tuloksella 0+0 vp. osoittautui lopulta Sanna Backlundin Escada (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco). Toiseksi tuli Hattel Horselle valmennukseen siirtynyt Henna Kaaro ja Doctro (Indoctro x Clinton) tuplanollalla mutta hitaammalla ajalla. Emma Tallberg haastoi peräti kahdella hevosella, mutta sai toisella kierroksella Dobbelt Quidam:lla (Diamant de Revel x Quidam de Revel) yhden pudotuksen ja Arven:lla (Aragorn W x Epilot) kaksi pudotusta. Ville Kulkkaan Nepton (Nekton x Erdball xx) sai toisella kierroksella kaksi pudotusta ja oli viides kun taas Susanna Granroth ja Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z) sai ensimmäiseltä kierrokselta pudotuksen ja toiselta kierrokselta yhden kiellon sarjalta. Tuloksena tänään kuudes sija. Henna Kaaron Ikon sortui pudotuksiin molemmilla kierroksilla ja sai 12 virhepisteellä tyytyä seitsemänteen sijaan.

Hieno hämäläisviikonloppu

Hattel-porukan viikonloppu oli muutenkin mainio. Finlandia-ajoja järjestämässä oli yksi hevosenomistajistamme, Jouni Monto, joka on mm. Vermon hallituksen jäsen. Ravipäivää oli paikan päällä seuraamassa kurjasta säästä huolimatta yli 10.000 henkeä ja tilaisuus oli radalle suuri menestys.

Lauantai-iltana varmistui lisäksi seitsemännessä pelissä HPK:n Liigavoitto jääkiekossa (joka aiheutti jonkin verran soraääniä tallin oululaisissa) toista kertaa seuran liigahistoriassa.

Ja kun siihen päälle vielä lisättiin Jouni Monnon ja Hattel Horsen yhteisesti omistaman Escadan voitto, oli viikonloppu aika kivoissa silkkinyörissä ja näteissä papereissa. Tyytyväinen omistaja olikin paikan päällä sunnuntaina Ainossa asianmukaisesti pukeutuneena todistamassa tätä pitkän työn tulosta.

Järjestelmä tuottaa tulosta – voitot kaikissa pääsarjoissa

Se, että Hattel Horse näkyy kansallisissa kilpailuissa ei liene kenellekään yllätys. Järjestelmä tuottaa paljon lähtöjä mutta myös paljon tulosta: tänään menivät kaikkien kolmen pääsarjan voitot (GP, Future Challenge sekä Noususarja) tässä järjestelmässä työtä tekeville motivoituneille kilparatsastajille:

  • GP-sarjassa ykkönen oli siis Sanna Backlund ja Escada, kakkonen Henna Kaaro ja Doctro.
  • Future Challengessa voiton otti Tessi Bremer ja Zsa Zsa
  • Noususarjassa voiton vei Sonja Kaakko sekä Estera (Embassy x Werther)

Onnittelut jokaiselle!

GP- sekä muut sarjat jatkuvat toukokuun lopussa Korpikylässä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *