Aino Masters: Backlund avausvoittoon

Aino Masters CSI2* käyntiin torstaina

Nelipäiväisen Aino Masters CSI 2* -kilpailun ensimmäisen päivän pääluokka oli 140 cm:n aikaratsastusluokka. Luokkaa johti lähelle lähtölistan loppua Sanna Backlund – Escada (Tangelo van de Zuuthoeve x Darco), mutta viimeisten joukossa lähtenyt Viron Tiit Kivisild – Don Kide (Lupicor x Mermus R) kiilasi ohi. Sannalla oli kuitenkin vielä yksi mahdollisuus, sillä hän lähti luokan viimeisenä Zorro H:lla (Numero Uno x Burggraaf). 19 sadasosasekunnin turvin valtasi Backlund ykköspaikan takaisin ja kuittasi siis avauspäivältä sekä voiton että kolmossijan.

Kilpailuihin osallistuu ratsukoita Suomesta ja Virosta, mukana mm. ensimmäiseen Maailmancupin finaaliinsa Göteborgiin valmistautuva Kullo Kender.

Kilpailut jatkuvat sunnuntaihin jolloin kilpaillaan pääluokka, 145 cm:n GP Prix de Mercedes-Benz.

Torstain 140 cm:n tulokset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *