TIHS: Hippiäinen selätti karhun.

Tallinn International Horse Shown toisen päivän esteluokat päättyivät hetki sitten.

Winning Round-arvostelulla käydyssä pääluokan kilvassa estekorkeus oli 145 cm Andreas Bambergerin suunnittelemalla radalla, jonka 10 ratsukon toista kierrosta johti alusta viimeiseen ratsukkoon asti Venäjän Vladimir Beletskiy – Falkon E (For Edition x Raphael).

Mutta viimeisenä lähti toiselle kierrokselle ensimmäisen kierroksen nopein nolla, Suomen Susanna Granroth – Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z) ja selvitti radan puhtaasti ja peräti yli viisi sekuntia nopeammalla ajalla kuin Beletskiy. Kolmanneksi luokassa tuli Venäjän Natalia Simonia – Klen (Kwazimodo x Libertas). Muut suomalaiset eivät sijoittuneet, Marina Ehrnrooth:n EVLI Ellingtonille tuli yksi pudotus ensimmäisellä kierroksella, Sanna Backlundille ja Elano H:lle kaksi pudotusta ja Ville Kulkkaalle Neptonilla myös 8 virhepistettä viimeisen esteen ohimenon seurauksena.

Maamme-laulu soitettiin nyt voittajalle toista kertaa tämän vuoden Tallinn Horse Showssa. Aamun U25-ratsastajien luokassa voittoon ylsi Jenna Yrjövuori – Graal (Argentinus x Königin’s Sohn Ks 69).

Lauantain iltanäytöksessä katsomot olivat tuttuun tapaan ääriään myöten täynnä suomalaisia esteratsastuksen ystäviä. Hallin tunnelma olikin sen mukainen.

Kilpailuiden tulokset voit katsoa tästä.

(Edit: korjattu Villen kisatilanne.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *