Aino Mastersin GP taas Tallbergille

Sanna Backlund ja Elano olivat Ainon Grand Prix-luokassa viidensiä saatuaan yhden pudotuksen ensimmäisellä kierroksella. (Kuva: Heidi Lammi)

Aino Mastersin GP:ssä voitto meni jo toistamiseen Emma Tallbergille, joka oli ainoa tuplanolla Dobbelt Quidam:lla (Diamant de Revel x Quidam de Revel) hollantilaisen Quintin Maertensin suunnittelemalla 145 cm:n radalla.

Toiseksi ylsi hyvää työtä tehnyt Ville Kulkas omalla kasvatillaan Nepton, tuloksena vain yksi aikavirhe.

Nelosista tuulennopein oli paluuta isommille radoille tekevä Sebastian Numminen – Gurra Hop (Hip Hop x Little Boy) ja muiden tulosjärjestys oli Paul Argus – Cesar (Cash x Agrovorm’s Amerigo), Sanna Backlund – Elano (Numero Uno x Burggraaf), Emma Tallberg – Arven (Aragorn W x Epilot), Kullo Kender – Artas sekä Emma Broända – Norris (Numero Uno x Orlando).

(Artikkelikuvassa Emma Tallberg ja Dobbelt Quidam. Kuva: SRL/Heidi Lammi)

Lue SRL:n artikkeli luokasta tästä linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *