LähiTapiola Grand Prix: Elano voittoon

Sanna Backlund ja Elano (Numero Uno) voittivat tänään ratsastetun LähiTapiola Grand Prix-sarjan finaaliluokan 150 cm:n kahden kierroksen kilpailussa tuloksella 8+0 vp. ennen toiseksi tullutta Marina Ehrnroothia – EVLI Ellington (Clinton x Ahorn). Eroa ratsukoiden välillä oli vain yksi virhepiste. John Antell – Iscara del Maset ( Indret del Maset x Quickfeuer van Koekshof) olivat finaalin kolmansia, hekin vain virhepisteen päässä Ehrnroothista.

Susanna Granroth ja Leopoldo (Ludwig von Bayern x Lordanos) lähtivät ahneesti haastamaan Sanna Backlundin johtoaikaa, mutta ratsukolle tuli toiseltakin kierrokselta yksi pudotus nostaen heidän virhepistemääränsä 12:a ja tyytyminen oli neljänteen sijaan finaaliluokassa.

Kokonaiskilpailu meni täten Backlundille, Granroth tuli sarjassa toiseksi ja Antell nousi kolmanneksi ohi Keräsen, joka oli tänään finaalissa Dorette B:llä viides.

LähiTapiola Future Challengen finaalin voitti Wilma Heikkinen – Elvis PS (Zidane x Wolfgang) ennen John Antellin Osaka Hästakia ja Henna Vahantilan Zinoa. Koko sarjan voitti selvällä erolla Miisa Pulkkanen – Dolanda.

Sunnuntain pääluokka on Volkswagen Leading Rider, jossa pääpalkintona on VW Amarok henkilöauto. Luokkaan on lähdössä 15 ratsukkoa.

Hevosurheilulehden juttu tältä päivältä.

SRL:n uutinen lauantailta.

Niin – ja se sunnuntai… No, auto tuli tallin pihaan kuitenkin. Siitä vastasi hienon paluun radoille tehnyt Henna Vahantilan Zino.

Lue kaikki sunnuntailta tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *