SM Ellingtonin näytös

Senioreiden SM-taistelu kääntyi lopulta Marina Ehrnroothin ja EVLI Ellingtonin (Clinton x Ahorn) eduksi. Ratsukko lähti ratkaisevaan kolmanteen osakilpailuun kakkossijalta, mutta nousi voittoon sunnuntain 4+0 -tuloksella Johanna Mikkolan suunnittelemalla 145+150 cm:n radalla.

Hopean vei Ouluun tasaista työtä tehnyt Sonja Mäkelä – Cissy (Sam R x Sable Rose (Calvados)) ja pronssille nousi Susanna Granroth – Leopoldo (Ludwig von Bayern x Lordanos).

Nuorissa ratsastajissa kultaa vei Miisa Pulkkanen, joka voitti Dolandalla sekä perjantain että lauantain osakilpailut. Sunnuntain osakilpailun voitti Henna Vahantila ja Zino (Gentleman x Jumbo Jet). Ainoana tuplanollana päätösosakilpailussa he veivät mestaruushopeaa. Pronssille ratsasti Eveliina Talvio – Chelsea.

Teresita Bremer luotsasi Caral:n (Casir Ask x Ralmé Z) junioreiden Suomen mestaruuteen ennen Jasmin Engblomia – Wish of Palatina ja Lida Haddasta – Obora’s Metaxa.

Lapsiratsastajien mestaruuden voitti kylmästi ratsastanut Mila Saukko – Fun For 2 C (Vittorio x Quite Easy) ennen hopealle ratsastanutta Daniela Simolaa ja Mousko du Buisson Z:aa (Mr Blue x Quick Star) ja pronssille tullutta ratsukkoa Julia Linnanmäki – Tenor.

Kultamitali oli Saukon toinen SM-mitali Powerparkissa, sillä hän sai myös isojen ponien hopeaa. Ratsuna tuossa kilpailussa oli Sunhill Star. Suomen mestaruuden vei Mimmi Uusitalo – Kantje’s Bayard ja pronssille tuli Nella Tossavainen – Golden Star II.

Pikkuponeissa mestaruuden voitti Sofia Saarinen Cotton Socksilla. Hopeaa sai Nella Mäyrä – Turfhorst Royal Rose ja pronssia Ronja Seppä – Bambi.

Tästä aiheesta muualla:

Ratsastajainliiton uutinen sunnuntailta

Hevosurheilulehti senioreista, nuorista ja junioreista

(Tässä jutussa mainituista hevosista lihavoidulla kirjoitetut ovat Hattel Horsen kautta hankittuja. Onnittelut näille ja muille mitalisteille!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *