GP 5: Backlund taas voittoon, nyt Salossa.

LähiTapiola Grand Prix-sarjan viimeinen osakilpailu ennen Helsingin finaalia elokuun lopussa käytiin tänään Salossa. Vain viikko edellisestä voitosta uusi Sanna Backlundin Elano temppunsa ja vei myös viimeisen osakilpailun ykköspalkinnon.

Ensimmäiseltä kierrokselta 150 cm:n radalla ei saatu yhtään virhepisteetöntä suoritusta, Elano kuitenkin sai vain yhden pudotuksen ilman aikavirheitä, joita Marco Behrensin radoilla muuten kyllä paljon saatiin koko viikonlopun ajan ja lähti siten toiselle kierrokselle johtoasetelmasta. Toisella kierroksella nolla piti yhtä aikavirhettä lukuunottamatta ja voitto tuli vain yhden virhepisteen erolla kakkoseen, Marina Ehrnroothin EVLI Ellingtoniin. Kolmanneksi ratsasti Wilma Heikkinen – Barco M.

Sarjan kärkipaikalta kisaan startannut Susanna Granroth – Leopoldo epäonnistui ensimmäisellä kierroksella ja jätti paikkansa toiselle kierrokselle käyttämättä.

Näin sarjan kokonaisjohto on nyt kahden kauppaa; kärjessä jatkaa Susanna Granroth Leopoldolla (58 pistettä) mutta rinnalle nousi voiton myötä Sanna Backlund – Elano (58 pistettä). LähiTapiola GP:n kolmas ennen finaalia on Venla Keränen – Dorette B (41 pistettä).

Aiheesta muualla:

Sunnuntaina ratsastetun 140 cm:n uusintaluokan voitti Susanna Granroth – Baccara, tällä kertaa ilman uusintaa, ainoalla nollaradallaan.

LähiTapiola Future Challengen voiton vei Wilma Heikkinen, nyt ratsuna oli Elvis PS.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *