Ypäjä GP 3: Granroth voittoon ja sarjan kärkeen

LeopoldoLähiTapiola Grand Prix-sarjan kolmas osakilpailu Ypäjällä ratsastettiin 150+150 cm:n radalla tänään. Ypäjän kenttä, joka monelle hevoselle on haastava, yhdistettynä uuteen korotettuun estekorkeuteen, lienee syynä siihen että vain 8 ratsukkoa lähti ensimmäiselle kierrokselle mukaan. Näistä ainoana virhepisteettä maaliin tuli Susanna Granroth ja Leopoldo (Ludwig von Bayern x Lordanos).

Granroth piti nollansa myös toisella kierroksella ja vei sen turvin voiton tässä osakilpailussa jo kolmantena perättäisenä vuonna.

John Antell tuli toiseksi tuloksella 4+5 vp hevosellaan Iscara del Maset (Indret del Maset x Quickfeuer van Koekshof) ennen Sanna Backlundia Elanolla, jolla oli ensimmäiseltä kierrokselta 12 vp ja toisen kierroksen virhepisteetön rata.

Toiselle kierrokselle jatkoi lopulta vain viisi ratsukkoa. Neljänneksi tuli Venla Keränen – Dorette B ja viidenneksi Wilma Heikkinen – Barco M.

Sarjatilanne 3. osakilpailun jälkeen:

  1. Susanna Granroth – Leopoldo, 48 pistettä
  2. Sanna Backlund – Elano, 47 pistettä
  3. Roosa Rajamäki – Scapa d’Airsain, 30 pistettä
  4. Venla Keränen – Dorette B, 27 pistettä
  5. Janna Jensen – Bleu Lady / John Antell – Iscara del Maset, 26 pistettä

LähiTapiola Grand Prixia kilpaillaan seuraavan kerran Savonlinnassa 6.-8.7.2018. Sieltä sarja jatkuu Salossa 13.-15.7.2018 ja finaali järjestetään Helsingissä 24.-26.8.2018.

SRL:n artikkeli Ypäjältä

Hevosurheilulehden juttu kolmannesta GP-osakilpailusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *