TuuR laittoi GP-sarjan käyntiin, tutut nimet kärjessä

Euro Star Blue Eschweiler

Sanna Backlundin Euro-Star Blue oli yksi ensimmäisen kierroksen nollaratsukoista.

LähiTapiola Grand Prix-sarja lähti käyntiin Ratsastuskeskus Ainosta Tuusulan Ratsastajien järjestämällä ensimmäisellä osakilpailulla. Ensimmäisen kierroksen virhepistettömiä oli 145 cm:n radalta neljä, kaikki tuttuja nimiä: Tallberg, Granroth, Jensen, Backlund. Voiton vei yhteistuloksella neljä virhepistettä Emma Tallberg – Arwen ennen Susanna Granrothin hevosia Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z) sekä Anatevka (Ustinov x Pierrot). Jensenin Bleu Lady tuli neljänneksi ennen Eveliina Talviota – Chelsea.

Sanna Backlundin Euro-Star Blue sortui toisella kierroksella kahteen pudotukseen ja jäi seitsemänneksi.

Täysi raportti SRL:n verkkosivuilta tässä.

Sarja jatkuu toukokuun lopussa Korpikylässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *