Lissabon voittoon perjantaina – Baccara lauantaina

72a98ca3-4a72-46ad-80dc-663a3a6cb617

Jalostusori Lissabon (Lordanos x Landor S) ratsastajanaan Sanna Backlund voitti Ainon CSI** avauspäivänä nuorten hevosten 120 cm.

Kahtena perättäisenä viikonloppuna käytävät kansainväliset kilpailut Järvenpäässä Ratsastuskeskus Ainossa jatkuivat viime viikonloppuna, kun vuorossa oli CSI**. Avauspäivän nuorten hevosten luokassa voittoon ratsasti Sanna Backlund ja Lissabon (Lordanos x Landor S).

Luokan tulokset

Lauantain 140 cm:n luokassa voittoon ylsi Susanna Granroth – Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z). Illan 125 cm:n luokassa oli Du Gamla Du Fria lähellä päästä soittolistalle, kun Markus Backlund – Lawinium johtivat luokkaa lähes loppuun asti, jääden lopulta kolmanneksi. Markushan kilpailee kansainvälisissä kilpailuissa Ruotsille, sillä hän on ollut ruotsalainen syntymästään asti. Suomen kansalaisuutta hänellä ei ole.

Sunnuntain Grand Prixiä edeltävässä 140 cm:n finaaliluokassa voittoon ylsi Venla Keränen – Dorette B ja toiseksi tuli Sanna Backlund – Euro-Star Blue, joka on tehnyt hienoa nousua kohti huippuvirettä. Kolmantena luokassa oli Petra Heikkinen – Alabamabalia.

Päivän päätteeksi katseet kohdistuivat Grand Prixiin ja erityisesti nimivahvaan virolaisedustukseen. Eestin ratsastajat saivat kuitenkin todeta Emma Tallbergin – Arwen paremmakseen ja heidän oli tyytyminen miehittämään seuraavat kuusi sijaa järjestyksessä Rein Pill-Rein Pill-Tiit Kivisild-Paul Argus-Urmas Raag-Urmas Raag. Sanna Backlund osallistui luokkaan Zorro H:lla, tulos 8 vp. ja Susanna Granroth Baccaralla, jonka paras vire oli jäänyt lauantaille, tuloksena 12 vp.

Kaikkiin kilpailun tuloksiin pääset tästä.

(Artikkelikuvat: Heidi Lammi)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *