Hattel Horse mukaan tarvikekauppaan

Hattel SHOPHattel Horse Oy on lähdössä mukaan hevosvarusteiden vähittäiskauppaan. Alkuvaiheessa toiminta käynnistetään pienimuotoisena varustemyymälänä Hattel Horsen toimitilojen yhteydessä Janakkalassa. Toimintaa pyörittää tallin pitkäaikainen tallimestari Terhi Huhtala. ”Ideana on tarjota valmennuksissa ja kilpailuissa käyville oppilaillemme samoin kuin muille asiakkaille laadukkaita hevosen ja ratsastajan tarvikkeita, sellaisia joita itsekin käytämme tai käyttäisimme.”

Kaupan kautta on mahdollista hankkia myös rehuja samoin kuin hevosen lisäravinteita.

”Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaita mahdollisimman hyvin”, jatkaa Huhtala. ”Mitä tahansa saa, toimitusajat pidetään nopeina. Verkkokauppamme avataan myöhemmin.”

Kaupan avajaiset järjestetään Hattel Horsessa, Janakkalassa keskiviikkona, joulukuun 6. päivänä 2017 klo 12.00-17.00. Avajaispäivänä on mahdollista sovittaa hevoselleen Antarès-satuloita yhdessä tehtaan edustajan, Yann Madec:n johdolla.

Hattel Horsen ratsastushallia lämpöeristetään ja pidennetään parhaillaan paremmin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Uudessa hallissa järjestetään avajaisten yhteydessä Sanna Backlundin johdolla rataharjoitus klo 13.00-15.00 välisenä aikana, joten ota oma hevosesi mukaan!

Lue lisää treeneistä samoin kuin avajaistapahtumasta Hattel Horsen Facebook-sivulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *