GP3: Granrothille kaksoisvoitto – jatkaa sarjakärjessä

Seppo Nurmi ja Anatevka

Susanna Granroth ratsasti tuplavoittoon Ypäjällä LähiTapiola Grand Prix:n kolmannessa osakilpailussa. Voittoon Anatevka, jota kuvassa onnittelemassa tyytyväinen omistaja Seppo Nurmi. Kakkostila tuli Baccaralla.

LähiTapiola Grand Prix -sarja jatkui tänään kolmannella osakilpailulla, joka oli samalla ensimmäinen ”korotettu” kierros eli estekorkeudella 145+150 cm käyty kierros. Voiton vei Susanna Granroth Anatevkalla (Ustinov x Pierrot) tuloksella 0+4 ja toinen oli sama ratsastaja, tällä kertaa hevosella Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z), tuloksen ollessa nytkin 0+4 vp.

Ensimmäisen kierroksen selvitti ilman virheitä ainoastaan kolme ratsukkoa. Kolmas virhepisteetön oli Anne Penttinen-Kemppi – Rebeca (Armando x Harlow xx), joka kuitenkin sai toisella kierroksella kaksi pudotusta ja sijoittui kolmanneksi ennen ensimmäisellä kierroksella vesihaudan kanssa taistellutta Sanna Backlundia – Wilhelmina (Indoctro x Bulat). Viidenneksi ratsasti Julia Engblom – Verdi.

Kolmen osakilpailun jälkeen sarjaa johtaa Susanna Granroth (51 pistettä), toisena on Sanna Backlund (46 pistettä), kolmantena jatkaa Anne Penttinen-Kemppi (45 pistettä) ja neljäntenä Linda Palin (38 pistettä). Viidentenä kokonaiskilpailussa on nyt Julia Engblom – Verdi (33 pistettä).

Perinteiseen Finnderby-luokkaan saatiin tänä vuonna vain viisi lähtijää. Voiton vei Sari Lundén – Lasdiema virhepisteettömällä radallaan. Toinen oli Hanna Tardiveau – Funkel Gabriel (4 vp.)

Lauantaina ratsastetun LähiTapiola Future Challengen kolmannen osakilpailun voitti Krista Tamminen – Axel V (Actuel x Hors la Loi), joka tämän myötä siirtyi myös sarjakilpailun johtoon. Toiseksi tuli Susanna Granroth – Leopoldo (Ludwig von Bayern x Lordanos) ja kolmanneksi Wilma Heikkinen – Barco (Darco x Calando IV). Neljänneksi sijoittui Julia Engblom – Donadoni.

Junioreiden GP käytiin 135 cm:n esteillä perjantaina ja voittoon ylsi Nelly Repo – Derke. Toiseksi ratsasti Janina Kvarnström – Volovent du Veret ja kolmanneksi Ida Lindblom – Dalmerette.

Kilpailun tuloksia tästä linkistä.

Aiheesta muualla:

SRL:n uutinen sunnuntailta. Hevosurheilulehden juttu.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *