Korpikylä, GP 2: Wetrichta voittoon

Team Antares

Lähitapiola Grand Prixin toisessa osakilpailussa Korpikylässä kakkoseksi ratsasti Sanna Backlund – Wilhelmina ja kolmanneksi Susanna Granroth – Elano.

LähiTapiola Grand Prix-sarjan toinen osakilpailu ratsastettiin tänään Hollolan Korpikylässä. Ensimmäiseltä kierrokselta tuli peräti 12 nollarataa ja näiden kesken käydyssä toisen kierroksen kilpailussa voittoon ylsi Hanna Tardiveau – Wetrichta tuplanollalla. Niinikään toisen kierroksen virhepisteettä ratsastivat kakkonen ja kolmonen, Sanna Backlund – Wilhelmina (Indoctro x Bulat) sekä Susanna Granroth – Elano (Numero Uno). Näiden kolmen suoritusajat toisella kierroksella olivat 0.92 sekunnin sisällä.

Kaukana ei ollut myöskään luokan neljäs, tuplanollan tehnyt Anne Penttinen-Kemppi – Rebeca (Armando x Harlow xx). Viidenneksi tuli Janna Jensen – Bleu Lady nopeimpana toisen kierroksen neljän virhepisteen ratsukkona.

Kokonaiskilpailun kärjessä kahden osakilpailun jälkeen on nyt Sanna Backlund – Wilhelmina 31 pisteellä. Kolme parasta osakilpailutulosta lasketaan kokonaistulokseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *