Drammen Nations Cup

Zorro H in Drammen

Susanna Granroth ja Zorro H sijoittuivat sijalle 7 tänään Drammenissa, 140 cm:n Gold Small Tour Finalissa.

Nations’ Cup ratsastettiin Norjan Drammenissa perjantaina. Suomen joukkueen menestys oli heikko, sijoitus oli 12. kun mukana oli 13 maata. Joukkueella oli jo ennen kilpailua huonoa onnea, sillä yhtenä vahvista lenkeistä pidettiin Maiju Mallatia. Hän joutui jäämään pois joukkueesta, sillä hevonen ei ollut kilpailukuntoinen.

Joukkueen tulokas, Susanna Granroth – Anatevka (Ustinov x Pierrot), vastasi lopulta koko joukkueen parhaasta tuloksesta (8 vp.), kun Satu Liukkosen Gurra Hop sai kolme pudotusta (12 vp.) ja Sebastian Nummisen Que Adore peräti 25 virhepistettä. Niklas Aromaa ja Chairman tulivat luokassa hylätyiksi.

Kilpailun kompastuskivi tuntui olevan kolmoissarja, joka oli vastavaloon alkuluokasta ja hevoset hyppäsivät siinä huonosti. Muuten rata oli kohtuullinen, vaikkakin maksimikorkeuksissa.

Voiton vei Irlannin joukkue tuloksella 20 vp. ennen  Belgiaa (21 vp.) ja Ranskaa (24 vp.).

Suomi sai jonkin verran lohtua heikkoon joukkuemenestykseen tänään, kun ”Gold Small Tour:n” finaalin 140 cm:n esteillä voitti Sebastian Numminen – Mprez (Empire x Argentan), Niklas Aromaa – Chairman 20 (Casall x Lacapo) oli viides ja Susanna Granroth – Zorro H (Numero Uno x Burggraaf) oli seitsemäs.

Grand Prix ratsastetaan huomenna sunnuntaina. Tuloksia voit seurata mm. täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *