TuuR: (Markus) Backlund luokkavoittoon – GP Forsténille

Markus Backlund - Lawinium (kuva: M. Asplund)

Markus Backlund ja Lawinium ratsastivat luokkavoittoon sunnuntain 130 cm:n aikaratsastusluokassa Järvenpäässä. Kuva: M. Asplund

Tuusulan Ratsastajien 70-vuotisjuhlakilpailu päättyi sunnuntaina auringonpaisteisessa, mutta kylmässä säässä Ratsastuskeskus Ainossa LähiTapiola Grand Prix-sarjan avausosakilpailuun 140+145 cm:n esteillä.

Voittoon GP:ssä ratsasti Mikael Forstén – Sikais (Le Champ x Calando IV), joka loppujen lopuksi oli nopein tuplanollan pitänyt ratsukko. Toiseksi tuli Forsténien oma kasvatti Stormreaver FP (Calato x Hinault), ratsastajanaan Sanna Kröger. He olivat myös puhtaat toiselta kierrokselta, mutteivät käytännössä pystyneet uhkaamaan Forsténin aikaa. Julia Engblom – Verdi lähtivät ratsastamaan aikaa ja myös löivät kärkiajan, saaden kuitenkin pudotuksen viimeiseltä esteeltä. Näin Engblom sai tyytyä kolmanteen sijaan ennen neljänneksi tullutta, ensimmäisellä kierroksella helpohkon esteen nro. 3 pudottanutta Susanna Granrothia – Anatevka (Ustinov x Pierrot).

Anne Penttinen-Kemppi – Rebeca (Armando x Harlow xx) kiri toisen kierroksen nollallaan sijalle viisi ennen ensimmäisen kierroksen virheittä ratsastanutta Sanna Backlundia – Wilhelmina (Indoctro x Bulat). Linda Palin – Tricolore (Tangelo van de Zuuthoeve x Heartbreaker) tuli sijalle seitsemän ja Jukka Rantasen Carlos Santana sijalle kahdeksan ennen Cadanzia sijalla yhdeksän.

35 lähtijästä vain 5 ratsasti ensimmäisen kierroksen ilman virhepisteitä. Ratamestarina toimi Teppo Hakala.

Lue täydet tulokset tästä.

Backlund luokkavoittoon

Sunnuntai käynnistyi aikaratsastusluokalla, jossa 130 cm:n esteillä voittoon ratsasti Markus Backlund – Lawinium (My Lawalawa x Contender). Backlundin ratsastama FWB-ruuna urakoi viikonlopun aikana kolme aikaluokkaa sijoittuen niissä kaikissa. Markus Backlundin edellisestä luokkavoitosta avoimessa kansallisessa luokassa on ehtinyt kulua melkein 7 vuotta.

SRL:n uutinen LähiTapiola Grand Prixistä. Aiheesta Hevosurheilulehden verkkosivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *