Granroth – Kender – Granroth – Kender…

Annie Salo kunnonRatsastuskeskus Ainon järjestämät kauden ensimmäiset ulkokilpailut päättyivät totuttuun tapaan: ykköseksi pääluokan uusinnassa ratsasti Susanna Granroth – Anatevka (Ustinov x Pierrot) ja toiseksi, vain muutaman kymmenyksen hitaammalla ajalla Kullo Kender – Cooper (Lord Z x Polydox). Sija 3 oli taas Granrothin, Baccaralla (Le Cou Cou x Ramos Z), ja sija 4 vuorostaan Kenderin, LRK Artaksella. Muut sijoittuneet olivat Hanna Tardiveau – Wetrichta ja Antti Linna – Spendrup L.

Ainossa kisakausi jatkuu seuraavaksi ensimmäisellä Grand Prix-sarjan osakilpailulla toukokuun alussa.

Granroth puolestaan tähtää Drammenin CSIO-kilpailuun, jossa hän on ehdolla joukkueeseen yhdessä Maiju Mallatin, Niklas Aromaan, Marina Ehrnroothin, Satu Liukkosen ja Sebastian Nummisen kanssa. Joukkue nimetään lopullisesti vasta paikan päällä. Suskin mukaan lähtevät Anatevkan lisäksi Baccara, Zorro H sekä Dilona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *