CSI Aino Masters: GP Anatevkalle

Anatevka Aino GPRatsastuskeskus Ainon nelipäiväiset kahden tähden CSI-kilpailut päättyivät tänään Mercedes-Benz Grand Prixiin, joka kilpailtiin 145 cm:n esteillä kahden kierroksen kilpailuna. Toiselle kierrokselle pääsi mukaan 25% lähtijöistä, tänään kuusi ratsukkoa. Kaikki kuusi olivat virhepisteettömiä ja seitsemänneksi sijoittui ensimmäisen kierroksen yhdellä pudotuksella Sanna Backlund – Wilhelmina (Indoctro x Bulat).

Toisen kierroksen ainoa suomalainen oli viimeisenä startannut Susanna Granroth – Anatevka (Ustinov x Pierrot), joka lähti ajamaan takaa liettualaisen Matas Petraitisin kaksoisjohtoa – ja saavutti sen voittoajalla ja tuplanollallaan.

Kotiyleisön riemuksi myös medium tourin finaalin voitto tuli Suomeen Hanna Tardiveaulle ja Wetrichtalle. Tässä luokassa Granroth sai kakkostilan hevosellaan Zorro H.

Kaikki päivän tulokset luettavissa SRL:n jutussa.

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *