Horse Fair:n GP Baccaralle

Horse Fair 2017 Baccara

Granroth uusi voittonsa Helsingin Horse Fair:n GP:ssä, tällä kertaa ratsuna oli Baccara. Kuvassa mukana hevosenhoitaja Erika Pitkänen.

Susanna Granroth uusi viimevuotisen voittonsa Horse Fairin Grand Prix-luokassa, joka kilpailtiin 140 cm:n tasolla, yhdellä uusinnalla. Vuosi sitten voitto tuli kahta virolaisratsastajaa vastaa hevosella Anatevka, nyt ratsuna oli Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z) ja vastassa oli peräti 7 virolaisratsastajaa sekä Irlannin John Hickey.

Paul Argus joutui tyytymään kakkostilaan Renessinillä (Laurissin) vaikka olikin siihen astisista uusijoista ylivoimaisesti nopein. Hän ohitti kolmanneksi tulleen Hickeyn uusinta-ajan peräti 2,5 sekunnilla ja oli radalta tullessaan jo melko varma voitostaan. Baccaran ketteryys kuitenkin varmisti voiton, vielä Arguksen aikaa yli 2,5 sekuntia nopeammalla uusinta-ajalla.

Aiheesta muualla:

SRL:n verkkouutinen

Hevosurheilulehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *