Aino – tauolle voitolla

Hattel horse logo sininen valkoisella taustallaJärvenpään Ratsastuskeskus Aino sai olla viimeinen kilpailupaikka Hattel Horselle tällä kaudella.

Kauden aikana mm. GP-sarjassa Susanna Granrothin kanssa menestyneet Anatevka ja Baccara olivat jo jääneet tauolle, samoin kuin HIHS:n aikaan eturistisiteensä katkaisseen Sanna Backlundin luotsaama Wilhelmina, mutta muilla tallin hevosilla kausi jatkui aina tälle päivälle asti.

Päivän pääluokasta tuli Granrothille vielä yksi voitto, tällä kertaa hevosena oli Elano (i. Numero Uno). Pääluokka oli ns. ”helppo” 140 cm aikaratsastus, jossa sijoittuivat kaikki nollat, yhteensä 4 kpl. Luokan kaikki tulokset voit nähdä tästä linkistä.

Sanna Backlundin eturistiside leikattiin reilu viikko sitten ja paraneminen on edennyt hyvin. Näillä näkymin hän on mukana heti ensi kauden alusta.

Hattel Horse kiittää kaikkia kilpailunjärjestäjiä tästä kaudesta ja jättäytyy nyt joulutauolle. Olemme erittäin kiitollisia kaikesta menestyksestä ja haluamme esittää nöyrimmät kiitoksemme kaikille ystävillemme, asiakkaillemme ja kanssakilpailijoillemme hyvästä kaudesta.

Onnittelut menevät myös kaikille edustusseuramme Hattel Ridersin ratsastajille. Olette paras porukka.

Ensi vuonna jatketaan taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *