HIHS: Wilhelmina huippukunnossa

tallinna-suski-ja-sannaHattel Horsen osalta tämänvuotinen Helsinki International Horse Show oli etupäässä aikuisten hevosten show. Aiempina vuosina nuoret hevosemme ovat pärjänneet ikäluokissaan erinomaisesti, mutta tänä vuonna valitsimme jättää niistä suuren osan kotiin.

Painopiste oli sen sijaan aikuisissa hevosissa ja kansainvälisissä luokissa.

Sanna Backlund ja Wilhelmina (Indoctro x Bulat) aloittivatkin jopa yli odotusten voittamalla 140 cm:n kahden vaiheen luokan perjantaina. Susanna Granroth ja Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z) vuorostaan ottivat neljännen sijan illan viimeisessä, 140 cm:n aikaratsastusluokassa.

Lauantain 150 cm:n aikaratsastuksessa Granroth oli seitsemäs Anatevkalla (Ustinov x Pierrot) ja Backlund kahdeksas Wilhelminalla. Baccaralla Granroth oli lähellä jättipottia 140-160 cm:n aikaluokassa jokerilla, mutta supernopea rata päättyi juuri tuon jokeriesteen pudotukseen.

Sunnuntain parhaasta sijoituksesta vastasi jälleen Wilhelmina, jolla Sanna hävisi vain Sebastian Nummiselle ja Gurra Hop:lle (Hip Hop x Little Boy). Myös Susanna sijoittui Anatevkalla, 11. sijalle.

Lue lisää aiheesta muualla:

Hevosurheilulehti perjantain voitosta

SRL sunnuntain suomalaisesta kaksoisvoitosta

Horsemail.fi:n TOP10-listaus, mukana mm. Backlundin ”jäähdyttelystä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *