Tallinna: Anatevka MC:n 5, Baccaralle luokkavoitto

tallinna-suski-ja-sanna

Tallinn Horse Show päättyi kuten aina FEI World Cup:n keski-euroopan liigan osakilpailuun. Kilpailussa nähtiin vain neljä puhdasta rataa ja uusinnan jälkeen voitoon ratsasti Latvian Andis Varna – KS Coradina (Corlensky G x Cardento). Nopein nelonen oli Susanna Granroth – Anatevka (Ustinov x Pierrot), jonka viidennen sijan lisäksi sijoittuneiden joukossa oli Hanna Tardiveau – Prinz Clintus (Clinton I x Cantus), niinikään neljällä virhepisteellä.

Sanna Backlund ja Wilhelmina (Indoctro x Bulat) jäivät sijoitusten ulkopuolelle kahdella pudotuksella.

Granrothin Baccara sai pikkulinjan finaalissa yhden pudotuksen ja jäi sekin sijoituksetta sunnuntaina.

Lauantailta voitto

Baccara otti nimiinsä lauantain pikkulinjan 135 cm:n aikaratsastusluokan lähes 3 sekuntia toiseksi tullutta paremmalla ajalla. Myös Backlundin Dilona esiintyi varmemmin, tulos 8 virhepistettä.

Päivän pääluokasta, 145 cm:n uusintaluokasta, Granrothin Anatevka sai 8 virhepistettä, Backlund ja Wilhelmina taas saivat yhden pudotuksen.

Perjantailta pari sijoitusta

Tallinn Horse Show:n avauspäivänä saivat Hattel Horsen ratsukot kaksi sijoitusta 140 cm:n aikaratsastusluokasta, Sanna Backlund – Wilhelmina (Indoctro x Bulat) olivat viidensiä ja Susanna Granroth – Anatevka (Ustinov x Pierrot) seitsemänsiä, molemmat puhtailla radoilla.

Päivän pienempään 130 cm:n luokkaan Granroth lähti Baccaralla (Le Cou Cou x Ramos Z), joka sai toisesta vaiheesta yhden pudotuksen ja jäi sijojen ulkopuolelle. Backlund starttasi verraten kokemattomalla Dilonalla (Warrant x Concorde) ja keräsi peräti 14 virhepistettä.

Kaikki tulokset tästä linkistä.

Lue lisää aiheesta muualla:

Hevosurheilulehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *