Ainossa dominoivat Hattel-hevoset

zinoAinossa kilpailtiin tänä viikonloppuna pienemmät kansalliset kilpailut, joiden pääluokkana hypättiin ”Helppo 140 cm” aikaratsastusarvostelulla. Erinomainen aloite kilpailunjärjestäjältä, sillä tämän tyyppisiä kevyehköjä 140-luokkia tarvitaan tuomaan uusia hevosia ylöspäin luokissa kohti GP-sarjoja.

Pääluokassa kaikki ruusukesijat menivät Hattel Horsen toimittamille hevosille, kun Henna Vahantila – Zino voitti yli kaksi sekuntia kakkosta nopeammalla ajalla. Toiseksi tuli Susanna Granroth Roosa Rajamäen Pimiento de la Viollella, Roosa kun vielä toipuu heinäkuussa Savonlinnassa tapahtuneesta luunmurtumasta. Luokan kolmonen oli Petra Heikkinen – Alabamabalia ja neljäs Granroth, tällä kertaa Rajamäen toisella hevosella Scapa d’Arsain. Viides ja samalla viimeinen sijoittunut oli Julia Engblom – Donadoni.

Luokan tulokset tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *