Volkswagen Engblomille

julle

Autokisan voittaja 2016 Julia Engblom voittajahaastattelussa YLEllä, haastattelijana Johanna Rikman. Kuva selostajan monitorin kautta Laakson tuomaritornin alakerrasta.

Volkswagen Leading Rider-kilpailusta kehkeytyi todellinen jännitysnäytelmä, jossa voittaja ratkesi vasta viimeisen ratsastajan tultua maaliin. Ennakkosuosikeista yksi toisensa jälkeen sai ensimmäiseltä kierrokselta pudotuksen tai pari, ainoastaan Urmas Raag – Carlos ja Hanna Tardiveau – Prinz Clintus etenivät odotetusti toiselle kierrokselle pelkän yhden aikavirheen kanssa.

Julia Engblom – Verdi teki hyvän ensimmäisen kierroksen ja oli ansaitusti nolla, hänen lisäkseen samaan pystyi vain Jukka Rantanen – Cadanz, ratsukko joka koko kauden on tehnyt tuloaan kohti kärkeä.

Toisella kierroksella kärki vaihtui lopussa tiuhaan, kun Susanna Granroth ensin kellotti huippuajan ilman virhepisteitä ja pisti paineita perässä tuleville – rasitteena kuitenkin avauskierroksen pudotus. Loput ratsukot kestivät paineen ja siirtyivät kukin vuorollaan kärkeen. Viimeisenä lähtevänä Jukka Rantasella oli ratkaisijan rooli ja hänkin piti nollansa, muttei kyennyt Engblomin aikaan.

Ykköspalkinto eli VW Golf lähti näin ollen Saloon ja Rantasen oli tyytyminen sinänsä hyvään kakkospalkintoon, 4.000 euroon. Urmas Raag – Carlos (i. Verdi) oli kolmas ennen Hanna Tardiveau- Prinz Clintusta ja Susanna Granroth – Anatevkaa (Ustinov x Pierrot). Marina Ehnrooth – EVLI Luikka oli toiseksi nopein nelonen ja sijoittui kuudenneksi.

Lisää autokisasta täällä. Hevosurheilulehti kirjoitti näin.

jukka

Jukka Rantanen – Cadanz tulivat toiseksi Volkswagen Leading Rider-kilpailussa 2016. Tässä palaamassa hevosautoille palkintojenjaon jälkeen tuomaritornin kohdalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *