GP-Finaali: Tardiveau on palannut, sarja Granrothille

Anatevka, GP-sarjan voittajahevonen 2016

Susanna Granroth ja Anatevka ratsastivat selvään voittoon LähiTapiola Grand Prix-sarjassa olemalla finaalin viidensiä.

LähiTapiola Grand Prix-sarja odotetusti Granrothille ja Anatevkalle

Grand Prix-sarjan finaaliluokan ensimmäisen kierroksen ainoasta nollaradasta vastasi sarjaa koko kauden hallinnut ratsukko Susanna Granroth – Anatevka (Ustinov x Pierrot). Toisen kierroksen pudotuksen myötä sijoitus oli lopulta viides, ennen Hattel Ridersin toista ratsukkoa finaalissa, Sanna Backlund – Wilhelmina (i. Indoctro). Backlundin tulos oli ensimmäiseltä kierrokselta kaksi pudotusta, toiselta kierrokselta puhdas rata.

Kauden osakilpailuista Granroth voitti neljä ja oli viidennessä toinen. Viides sija finaalissa riitti hyvin varmistamaan kokonaiskilpailun voiton.

LähiTapiola Grand Prix kokonaiskilpailu 2016:

  1. Susanna Granroth 80 pistettä
  2. Marina Ehrnrooth 63 pistettä
  3. Kullo Kender 59 pistettä

Tardiveau palasi – ja vakuutti

Hanna Tardiveau kärsi kauden aikana luunmurtumasta, joka piti hänet poissa radoista loppukaudesta. Tuurissa Tardiveau jo pääsi starttiin, mutta varsinaiseen kuntoon hevoset ehtivät GP-sarjan finaaliin. Tuloksena oli finaaliluokan voitto Prinz Clintuksella () ja kolmossija Wetrichtalla. Väliin kiilasi koko kauden vahvasti mennyt, tuore Suomen mestari Marina Ehrnrooth – EVLI Luikka. Neljäs finaalissa oli Kullo Kender – LRK Artas.

Lisää aiheesta mm. täällä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *