SM:t Tuurissa – mitaleita tuli!

1000000hevonen

Kahtena peräkkäisenä viikonloppuna ratkottiin Suomen mestaruuksia Tuurissa kuuluisan kyläkaupan pihassa. Olosuhteet olivat toimivat, eikä edes päätösviikonlopun lauantaille osunut kesäinen myrskytuuli keskeyttänyt kilpailuja hetkeksikään.

Sunnuntain mestaruudet aloitti nuorten ratsastajien mestaruusluokka, jossa E-PUR:n Joni Koivusalo ei Renessinillään hätkähtänyt vaan vei lopulta mestaruuden yli yhden pudotuksen marginaalilla. Hienon nousun tekivät sen sijaan niin hopeamitalisti Miisa Pulkkanen – Bardot kuin pronssimitalistikin Johanna Talvio – Chelsea.

Järjestäjän juttu nuorten ratsastajien kisasta.

Kutkuttavat väännöt käytiin sen sijaan senioreissa ja junioreissa, joissa voittajien ja muiden mitalistien kesken jäivät erot hyvin pieniksi vielä neljän kierroksen jälkeenkin. Seniorien Suomen mestariksi nousi lopulta Marina Ehrnrooth – EVLI Luikka kylmäpäisen nollaradan myötä viimeisellä kierroksella. Sanna Backlund sortui ratsastusvirheeseen Wilhelminallaan ja ratsukon oli tyytyminen hopeaan kun kolmanneksi tuli Susanna Granroth – Anatevka.

Järjestäjän juttu seniorien kisasta.

Juniorien mestaruuden vei koko viikonlopun ehjää suoritusta tehnyt Janina Kvarnström – Davina HX. Eroa hopeamitalistiin Tiiu Tiihoseen – Spartan IM oli vain 2 virhepistettä. Felicia Kallio nousi viikonlopun edetessä lopulta aina pronssimitalille saakka hevosellaan S Cloud. Hattel Ridersin Wilma Heikkisen ja Barcon oli siten tyytyminen nelossijaan tällä kertaa.

Järjestäjän juttu juniorien kisasta.

Suomen Mestaruuksista muualla:

SRL:n tiedote ensimmäisen viikonlopun osalta

SRL:n uutinen junioreiden kilpailusta, nuorten ratsastajien mestaruudesta sekä senioreiden osalta

Hevosurheilulehti senioreista, nuorista, junioreista.

Tässä vielä kaikki mitalistit listattuina kategorioittain:

Pikkuponit:

Kultaa Sofia Soilu – Pin Rock’s Hustle and Bustle / Hopeaa Elli Untola – Banks Cadeau / Pronssia Aida Nyman – Hannelore II

Isot ponit:

Kultaa Jasmin Kallio – Harco / Hopeaa Janina Keinänen – Flying Expectations / Pronssia ei jaettu

Lapsiratsastajat:

Kultaa Minttu Mannerkoski – Cesar v/d Carlohoeve / Hopeaa Pauliina Holm – LRK Beckham / Pronssia Elvira Virtanen – Orlean

Juniorit:

Kultaa Janina Kvarnström – Davina HX / Hopeaa Tiiu Tiihonen – Spartan IM / Pronssia Felicia Kallio – S Cloud

Nuoret ratsastajat:

Kultaa Joni Koivusalo – Renessin / Hopeaa Miisa Pulkkanen – Bardot / Pronssia Johanna Talvio – Chelsea

Seniorit:

Kultaa Marina Ehrnrooth – EVLI Luikka / Hopeaa Sanna Backlund – Wilhelmina / Pronssia Susanna Granroth – Anatevka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *