Salo Horse Show: Granrothin neljäs!!!!

Salo palkinnotSalo Horse Show:n neljäs LähiTapiola Grand Prix-osakilpailu päättyi juuri siten, kuin muutkin osakilpailut tänä vuonna: Granrothin voittoon. Tällä kertaa voitto tuli Anatevkalla (Ustinov x Pierrot), mutta nyt tuli myös kakkossija. Siitä vastasi Baccara (Le Cou Cou x Ramos Z), jolla Granroth viikko sitten voitti ns. ”autoluokan” Savonlinnassa Anatevkan ollessa tuolloin kakkonen.

Hattel Ridersin kannalta kilpailu oli aivan täydellinen, sillä kolmos- ja nelossijoille ratsasti Janna Jensen Calbaylla ja Cool Pleasure VB:llä. Viides oli vahvasti Hattelin ”sinisiin” kytköksissä oleva, nyttemmin perheensä talliprojektin kimpussa puurtava Julia Engblom – Verdi ja kuudes taas oli Suomeen palannut Hattel Ridersin Henna Vahantila – Zino.

Suski jatkaa sarjan kärjessä ja osallistuu näillä näkymin molemmilla hevosilla myös Hangon viidenteen osakilpailuun.

Aiheesta muualla:

Hevosurheilulehti

SRL

Salo Horse Show Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *