Savonlinna Opera Games

OG naurattaaSavonlinnan Opera Games-viikonloppu päättyi niin kuin se alkoikin – vahvasti Hattel Ridersin otteessa. Suurimman mielenkiinnon kohteena oli tietenkin ”autokisa”, 130 cm:n uusintaluokka, jonka voittaja sai Ssang Young-merkkisen Tivoli-maasturin. Granrothin dominanssi ei pettänyt missään vaiheessa läpi koko viikonlopun, vaan hän vei henkilöauton nimiinsä Baccaralla ja oli toinen Anatevkalla. Kullo Kenderille kirjattiin seuraavat kaksi sijoitusta.

Perjantain avauspäivän kaikki kansalliset luokat voitti HARI:n ratsukko, kahdessa luokassa kyseessä oli Susanna Granroth.

Ensimmäinen luokkavoitto tuli 120 cm:n tasolla Dorialla, toinen 130 cm:n autokilpailun karsintaluokassa Baccaralla.

110 cm nuorille hevosille meni Elena Hämäläisen ja Fun For 2 C:n nimiin.

Lauantaina ratsastettiin oikeastaan kaksikin pääluokkaa: 125 cm:n Lady Champion sekä 140 cm:n avoin luokka. Lady Champion vuosimallia 2016 on HARI:n Jemina Sensio – Anonymous. Hän työskentelee tällä hetkellä Hattel Horsella Janakkalassa ja on kotoisin Mikkelin seudulta. Perheineen Sensio on piakkoin jättämässä Suomen ja hän jatkaa uraansa Espanjassa.

Lady Championin viisi parasta olivat kaikki oikeastaan Hattelin porukoista, sillä sijat 2 ja 3 menivät Engblomin sisaruksille (Julia 2. Chapilla, Jasmin 3. Wish of Palatinalla) jotka valmentautuvat säännöllisesti Hattel Horsen talleilla vaikka asuvatkin tätä nykyä Salossa. Neljäs oli HARI:n Roosa Rajamäki – Pimiento de la Violle ja viides taas Elena Hämäläinen, nyt hevosella Carla T.

140 cm:n luokassa mentiinkin sitten taas Granrothin ja Anatevkan tahtiin, Baccaran ollessa toinen.

Sunnuntain autokisan lisäksi Granroth ehti voittaa myös avoimen 120 cm:n luokan hevosella Doria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *