Baccara kakkonen Horse Fair:n Grand Prixissa

IMG-20150307-WA0001

Horse Fair Internationalin lauantain 140 cm:n pääluokan voitti Susanna Granroth ja Baccara. Vasemmalla luokan kolmonen, Sanna Backlundin Wiseguy, ja oikealla neljänneksi tullut Henna Vahantila ja Zino.

Helsingin Messukeskuksessa päättyivät Go Expo-messut, joiden yhteydessä ratsastettiin kolmipäiväinen kansainvälinen kilpailu, Horze Horse Fair International.

Kilpailu huipentui sunnuntain Grand Prix:iin, jonka 140-145 cm:n perusradalta selvisi uusintaan neljä ratsukkoa. Uusinnasta kehkeytyi todellinen sekuntitaisto, jossa pidemmän korren vei Jessica Timgren – Walk On (Tangelo van de Zuuthoeve – Burggraaf) ennen Susanna Granrothia ja Baccaraa. Kolmas oli Urmas Raag – Piccolina (A Pikachu de Muze – Gepatit), joka mahtui lähes saman sekunnin sisään kuin kärkikolmikon muut kaksi ratsukkoa.

GP-sijoituksen myötä Granroth varmisti samalla kilpailujen parhaan ratsastajan palkinnon sekä menestyneimmän suomalaisratsastajan palkinnon.

Granrothin sunnuntai-iltapäivä alkoi hyvin jo GP:tä edeltäneessa 130 cm:n ”pikkulinjan” finaalissa, jossa hän vei voiton Tandalla (No Limit – Toronto, om. Netta Nurmi). Wilma Heikkinen – Diamond of the Lowlands Z (Diamant de Semilly – Darco) ottivat kakkossijan ennen Marina Ehrnroothia Hummer:lla ja Henna Vahantilaa – Zino (Gentleman – Jumbo Jet).

Mahtava lauantai-ilta

Lauantain pääluokka oli 140 cm:n kahden vaiheen luokka, jossa voittoon ratsasti Susanna Granroth ja Baccara (Le Cou Cou – Ramos Z, om. Hattel Horse Oy). Ennen muita Hattelilaisia toiseksi kiilasi itsensä eilispäivän luokan voittanut Viron Rein Pill – Abrok (Balebeh – Jacord), mutta seuraavat sijat kiinnittivätkin sitten Sanna Backlund – Wiseguy (Indoctro – Lemmond, om. Hattel Horse Oy & Stal Hendrix) ja hienosti neljänneksi ratsastanut Henna Vahantila – Zino (Gentleman – Jumbo Jet, om. Hannele Vahantila).

Lauantain pikkulinjan luokka oli 130 cm, jossa voiton vei Sofia Stenius-Linna hevosellaan Respect 2 (Ramirado – Ahorn Z).

Kaikki tulokset täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *